Ontwikkeling & Zelfontplooiing

Mijn persoonlijk motief

PRAKTIJKERVARING OPDOEN

VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

SAMENWERKEN

Het eerste interview…

Toen ik net met mijn afstudeeropdracht begon had ik een lijst gemaakt met daarop alle marketingverantwoordelijken die ik wilde gaan bellen. Ik had alles klaar gezet: ik was in een aparte ruimte gaan zitten, had alle noodzakelijke apparaten van tevoren opgeladen, het interview zowel geprint als digitaal en zat klaar om het interview af te nemen. Ik vond het mega spannend.

De eerste persoon die ik sprak was de marketingcommunicatie manager van Systemair (onderstaande foto). Het was een ontzettend fijn gesprek, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg voor de interviews die volgden. Wat ik toen niet wist, was dat ik 4 maanden later bij deze vrouw aan het bureau zou zitten om haar te helpen bij het uitvoeren van online marketingwerkzaamheden.

biancadanny-verticaal
“Alles werd ontzettend goed opgepakt. De drie maanden dat we Danny in huis hadden waren ontzettend effectief en hebben we in korte tijd veel werk verzet.”

Stagiair

Trainee

Marketeer

Het belangrijkste wat ik van de afstudeerperiode heb opgestoken, is dat je samen tot een beter eindproduct komt dat je alleen kunt bereiken. Tijdens de eerste weken van het afstuderen wilde ik alles zelfstandig proberen te doen. Ik probeerde zelf te achterhalen wat de financiële cijfers van de onderneming waren, wilde zelf vervangende respondenten vinden als iemand niet kon, wilde de verslagen zelf verbeteren op eventuele fouten – alles achter “gesloten deuren”… Ik maakte het mezelf onnodig moeilijk, waardoor ik ook mijn motivatie voor het geheel verloor.

Door met vrienden, docenten, de directie, of collega’s te praten over de stand van zaken kwam er weer schot in de zaak.

Twee weten

Meer Dan Één

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt